Brandverzekering

Brandverzekering

Uw woningverzekering

Eén kortsluiting volstaat om in luttele tijd je woning te veranderen in een brandende toorts. Als dan blijkt dat die woning niet of slecht verzekerd was en dat je voor een gigantische kost moet opdraaien, kan je leven veranderen in een werkelijke hel.

Uw levenswerk beschermen is onze taak. Brand, waterschade, stormschade,.... op maat naar uw bedrijf. Uw gebouw, inhoud, machinepark, koopwaar, ...
Na schade aan uw bedrijfsgebouw kan u meestal niet onmmiddelijk verderwerken maar lopen uw kosten wel verder. Met een bedrijfschadeverzekering kan u rekenen op financiele inkomsten.
Een alle risico verzekering voor uw laptop, server, elektronische kassa systeem, ... of elk ander toestel of machine.

Een computervirus, hacker, cyberafpersing. Is uw firewall of virussoftware niet voldoende. Wij bieden een oplossing in de vorm van een Cyberverzekering voor wedersamenstelling van uw gegevens, opsporen van het probleem, verwijderen van malware, financiele verliezen,... .

Staat je voertuig in de buurt van je woning geparkeerd en valt er door een hevige storm net een boom op? Bleef je auto/moto niet gespaard bij een brand in de garage? Dankzij de optie 'gestald voertuig' is er toch een schadevergoeding.

Terecht doe je er alles aan om dit risico te vermijden, maar dat is geen reden om onnauwkeurig te werk te gaan. Contacteer ons: de polis die wij voor jou zullen zoeken, is geen standaardproduct, maar beantwoordt tot in de kleine letters aan je eigen behoeften.

  • Uw verzekering aangepast aan uw behoeften.
  • Onafhankelijk verzekeringsmakelaar.
  • Geef uzelf een gerust gevoel.
  • Verzeker uw waardevolste eigendom.