Hospitalisatie verzekering

Hospitalisatieverzekering

Vermijd hoge ziekenhuiskosten

Jaarlijks wordt in België één gezin op drie geconfronteerd met een ziekenhuisopname. Een bevalling, een operatie, een behandeling, …

Het kan iedereen overkomen. Naast de ongemakken van het ziek zijn, is een hospitalisatie vaak ook financieel een zware dobber. De kwaliteit van de verzorging stijgt, maar de kosten stijgen mee! Een goede hospitalisatieverzekering is dus zeker geen overbodige luxe. Ze zorgt ervoor dat je je tijdens je ziekte geen zorgen moet maken over het kostenplaatje.

Wij helpen je graag in je zoektocht naar de hospitalisatieverzekering die het best aansluit bij jouw behoeften en verwachtingen.

Een ziekte, ongeval of bevalling. De kosten van het ziekenhuis kunnen hoog oplopen! En de tegemoetkoming via het ziekenfonds is vaak beperkt. Daarom is een goede hospitalisatieverzekering belangrijk. Ook voor- en naverzorging zijn mee gedekt.

Een bezoek aan de tandarts, orthodont of parodontoloog wordt niet terug betaald door je hospitalisatieverzekering. Ook de tegemoetkoming van de mutualiteit is eerder beperkt.

  • Uw verzekering op maat.
  • Onafhankelijk verzekeringsmakelaar.
  • Vermijd hoge ziekenhuiskosten.