Familiale verzekering

Familiale verzekering

De optimale verzekering voor uw gezin

Het bezit van een zogenaamde familiale verzekering is voor velen een evidentie. Onze kinderen mogen dan onze trots zijn, niets belet dat zij toch verantwoordelijk kunnen zijn voor schade aan derden, en in dat geval moet het gebroken potje ook betaald worden.

De familiale verzekering is een must voor iedereen! Niet alleen voor kroostrijke gezinnen, maar ook voor alleenstaanden... Ook voor de meest voorzichtigen onder ons. Elke dag kan er in je privé leven wel iets mis lopen waarvoor je aansprakelijk gesteld kan worden.

Je rijdt met je fiets tegen een auto. Je hond bijt de postbode. Je beschadigt de bril van een vriend.

Wanneer je in het privé leven slachtoffer wordt van een ongeval, dan wil je hiervoor een correcte schadevergoeding ontvangen. Dit is niet altijd zo eenvoudig. Een goede rechtsbijstandsverzekering kan je daarbij helpen!

Je wordt gebeten door een hond. Je wordt als fietser aangereden en bent gewond.

Een platte band, ketting stuk,… Pech komt altijd ongelegen en je kan het probleem niet altijd zelf oplossen. Een telefoontje naar de bijstandsverlener en hulp is onderweg!

Voor gewone fietsen en elektrische fietsen < 25 km/u is deze fietsbijstand soms gratis inbegrepen in de familiale verzekering! Contacteer ons voor meer informatie! Wil je fietsbijstand voor je speed pedelect? Dat is mogelijk in een afzonderlijk contract.

Bekijk hier de Cyber-safe verzekering bij Baloise

Bekijk hier de fietsverzekering bij Baloise

Het principe lijkt eenvoudig, de praktijk is echter een stuk ingewikkelder. Wat verstaat men onder ‘gezin’ en ‘gezinsleden’? Waarom is een familiale verzekering ook een ‘must’ voor alleenstaanden? Hoeveel bedraagt de vrijstelling? Is er rechtsbijstand voorzien? Zijn er landen waar de polis niet geldt? Deze en honderden andere vragen kunnen voor jou in functie van je eigen specifieke situatie een substantieel verschil uitmaken. Wij helpen je graag in de zoektocht naar die polis die jij nodig hebt.

  • De gepaste gezinspolis voor u.
  • Onafhankelijk verzekeringsmakelaar.